Commentaar

‘We were honored to have you lead our wedding ceremony. Having seen how gracious, sensitive, and articulate you are, we believe you are perfectly suited for this occupation and people will benefit greatly from the services you offer.

Howard and Elles’ 30.05.08

Dear Cora,

We are very happy to have you share our words of praise for the work you do so well. You have a special talent for this. We believe that you will truly add so much meaning to the people who choose to employ your services.

Our best wishes for your success,

Howard and Elles 30.05.08

Trouwforum Het huwelijk
Babs Is Langsgeweest En Was Errrruuuuugggggg Gezellig


Gepost door: Sylvia en Andre op 10 June 2008, 20:01

Tijdens ons gesprek met de bloemist, die erg bekend is in het gemeentehuis en dus veel mensen kent vroegen we hem, Goh Peter, tijdens ons ondertrouwen mochten we een Babs uitkiezen. Er stonden 15 namen op een lijstje en wij haalden onze schouders op en zeiden, "doe er maar een die het een beetje losjes doet en niet oubollig", maar had jij een leuke tip voor ons gehad? Tja zei Peter, dan had je Cora Vonk moeten nemen, die is echt geweldig.

Ik vorige week donderdag naar het gemeentehuis gebeld en gevraagd of er al bekend was wanneer ons gesprek zou zijn want we begonnen hem een beetje te knijpen. Nou zei de ambtenaar. De bruiloften van jullie week zijn vanochtend ingedeeld en ik kan even kijken wie jullie gaat trouwen. Even stil aan de lijn, klikkerdeklik op het toetsenbord. "Jullie gaan getrouwd worden door....... Cora Vonk !!!!" Wat een toeval.

En diezelfde avond belde ze voor een afspraak, Ik netjes Mevrouw Vonk en U, maar binnen 2 minuten zei ze al, Joh doe effe gewoon, ik ben gewoon Cora en geen "U" maar "Jij". Ik kom dinsdagmiddag om 3 uur langs en heb ongeveer een goed uur nodig.

En vanmiddag was het dan zover. Om kwart voor drie stond ze aan de deur. En oh wat een superleuk, geinig, vreselijk lief en warm mens zeg. We hebben heerlijk gekletst over onze relatie, onze katten, het aanzoek, waarom trouwen na 26 jaar samenzijn, mijn kwakkelende gezondheid, onze getuigen en waarom speciaal deze mensen. Verder het scenario van de plechtigheid doorbesproken en een aantal wensen, die ik niet uit de doeken ga doen ivm de spionen die ook hier rondsnuffelen, doorgenomen waar ze razend enthosiast over was en die ze gaat verwerken in het geheel.

Ze zou een goed uur komen, maar ging uiteindelijk pas tegen half 6 op haar fietsje en met een tas vol spulletjes en attributen voor onze wensen weer naar huis.

Wij zijn helemaal blij en weten voor 500% zeker dat deze babs voor ons een schot in de roos gaat worden. Was het maar volgende week vrijdag. We hebben er nu echt nog veeeeeeeeeel meer zin in.

Zo, dat wou ik jullie dolgraag even laten weten.

Hallo Cora,

Ongeveer een maand geleden heb ik je "gevraagd"  op het terras van "van Zanten".

Je zei:"Ja".

Je wilde ons wel trouwen.

Kan het nog steeds?

Is het mogelijk om een afspraak met je te maken?

Graag horen we van je!

Met vriendelijke groet,

Saskia  en Diana


JA, zei ik en dat zeg ik nog steeds. Enorm leuk plan en ik trouw jullie graag op 8 januari.

08.01.10

Jawoord Angela en Rinus op Parade

Door WILLEM MEULEMAN

AMERSFOORT - Een stralend en overgelukkig bruidspaar en een kleurrijk gezelschap van toeschouwers.

Rinus de bierwacht trouwt op de parade met zijn grote liefde biertapster Angela. FOTO ROBERT OOSTERBROEK

De bierwacht en de biertapster gaven elkaar onder uitbundige instemming van de aanwezigen hun jawoord in de kerktent van de Parade.

En zo werd het nieuwste wonder van Amersfoort voltrokken voor Rinus Hardeman (59) en Angela van Beek (49). De twee ontmoetten elkaar in café Van Zanten. Rinus komt daar geregeld als controleur van de bierleidingen, Angela tapt de glazen vol achter de bar. Op een avond in oktober, tweeënhalf jaar geleden, rookten ze samen na sluitingstijd nog een sigaretje. Gezeten op een bierfust, in de kelder van de populaire stamkroeg. Daarna hadden ze verkering.

De wens om te trouwen, het 750-jarig bestaan van Amersfoort en de komst van de Parade, alles viel wonderwel samen dit jaar. Dus was trouwen in de kerktent van de Parade een logisch vervolg. ,,Dit is ons grootste wonder,’’ lachte Rinus. De eer van het voltrekken van het huwelijk viel bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand Cora Vonk ten deel. Ten overstaan van veel bekende Amersfoorters en de Duitse familie van de bruid. Het werd een echte Parade-bruiloft. Met taarten rondom een groot beeld van Maria, lekker eten en veel proosten met familie en vrienden in de kerktent en als afsluiter de processie vanaf het Lieve Vrouwerkekhof en de uitvoering van het Mirakel bij de Koppelpoort.

10.06.09

 

Beste Cora
 
Hoe gaat het met je? We zijn je niet vergeten hoor.
Nu een maand getrouwd en we zitten voor ons gevoel nog
steeds in de witte bruidsweken!!!! Wat ons betreft duren die 50 jaar!!!
 
Het foto album is bijna klaar, maar we hebben alwel alle 950 foto's op
stickje staan. Hierbij even wat leuke kiekjes van onze fantastische huwelijksdag, wat ook dankzij jouw deel hieraan helemaal perfect maakte!!
 
Nogmaals onze dank voor je heerlijke,ontspannen en humoristische plechtigheid!
 
Groeten
 
Paul en Liesbeth

19.04.09

“Hoi Cora,

WE hebben heel veel complimeenten gehad over je ceremonie en de mensen die zelfs wat verder van ons afstonden waren toch wat geraakt door alles wat is gezegd. Zelf had ik het ook niet makkelijk maar ik zal het niet gauw vergeten. Ik zal je ook een uitnodiging sturen voor het fotoboek (picasa van google) dan kun je zien hoe het weekend in zijn geheel is verlopen.

We zijn zeer tevreden over de ceremonie en we zullen je van harte aanbevelen bij alle mensen die wij kennen en die nog niet zijn getrouwd.

Liefs Anneke en Eelco”

25.06.10

Beste Cora,

Jouw website vind ik helemaal aansluiten bij de wijze waarop je vorm hebt gegeven aan de huwelijksverbinding van Frank en Marjolein: warm, discreet en in dezelfde bewoording als in mijn vorige mail; helder, duidelijk, krachtig en doordat ik je live meegemaakt heb, komt door het lezen van de website weer naar voren de puurheid, bekwaamheid en oprechtheid.

Klinkt misschien allemaal ongeloofwaardig, maar ik nam even de tijd om mijn mening te vormen en dit is hoe ik het werkelijk ervaar.

Ik hoop dat veel mensen van jouw talent hebben genoten en zullen genieten! Heb een heerlijke zomer, alle goeds,

hartelijke groeten, Sophie Brouwer

11.07.10

Hoi Cora,

 

Hoe is het ermee? Tijd geleden alweer dat we getrouwd zijn. Hierbij nog een paar foto's van jou op onze bruiloft, misschien leuk om te hebben.

We vonden het een erg mooie dag en waren ook erg blij met jou als ambtenaar. We hebben behoorlijk vaak gehoord van gasten dat ze je een goede/leuke ambtenaar vonden. En daar zijn wij het zeker mee eens! 

Hartelijke groet,

Karinke en Lucas

13.08.10

‘Hoi die Cora,

Alweer een week geleden dat wij zo’n schitterende dag hadden. Wat hebben we genoten van deze dag, van elkaar en iedereen die erbij was.

Dat het precies is geworden zoals wij graag wilden is mede dankzij jouw persoonlijke invulling. Je hebt geen idee van hoeveel gasten we hebben gehoord “zo willen we ook nog wel een keer trouwen”.

Heb ze dat toch afgeraden, want dan is eerst een scheiding nodig en tja………dat gun je toch niemand (of wel??!!)…………

Bergpaviljoen was een goede keuze, maar dat wist jij al. Zo professioneel dat team.

Nou lieve Cora, je bent een toppertje en hoop je zeker nog eens te zien.

Warme groet,
Johan en Wilma

09.10.10

Lieve Cora

Onwijs bedankt dat je ons getrouwd hebt. Wij vonden jou een Super-Babs!
Kom zeker nog een keer een borrel drinken!

XXX Tijn & Eke xx
(vanuit New York op hun huwelijksreis)

10.11.10

 


Beste Cora
Nou dat was het!!! Zowel het trouwen, de vieringen het feest zijn een waar,
groots, en warm gebeuren voor ons geweest. Dank voor je geweldige bijdrage aan
de sfeer, je perfecte optreden en ....de vinding dat J zijn handtekening
mocht zetten. Door jou en M, M, J-H, A, B, J de J, K en J, B en D en al die anderen hebben we ons gedragen gevoeld. En dat voelen we nog steeds....op een roze wolk van heel veel liefde van iedereen die er bij kon zijn en thuis had moeten blijven.
Zullen we je een paar foto's doorklikken?

Lieve groet en verbinding, vrede en alle goeds, voor jouw in dit nieuwe jaar,
Jorieke en Lucia

04.01.11

Hallo Cora,
 
Het zat nog altijd in mijn hoofd je te bedanken voor onze geweldige dag en je speech! Wij waren ontzettend tevreden over jou  ( en onze..) plechtigheid. Nog dank daarvoor..
 
en jij nog van harte met je 500e huwelijk, dat zag ik dan weer in de krant staan..
 
Wieneke en Sander

11.03.11

Hoi Cora,
 
Via deze weg willen we je nogmaals ontzettend bedanken voor een fantastische ceremonie! Wij vonden het echt geweldig.
 
De hele dag klopte van begin tot eind en het was een dag zoals wij het graag wilde hebben! super bedankt voor jou bijdrage!
 
Groetjes,
 
Nico en Maaike
 

03.06.11

Gefeliciteerd met het sluiten van je 500ste huwelijk! Indrukwekkend!
En toch maak je er iedere keer weer iets speciaals van!
Peter en ik kijken met grote tevredenheid en vol enthousiasme terug op de warme, persoonlijke manier waarop jij ons huwelijk hebt voltrokken!

 

Sandra&Peter 09.06.11

Beste Cora,

Dankjewel voor jouw mooie bijdrage aan onze fantastische dag.

Het is dat we maar één keer trouwen, anders hadden we je de volgende keer weer gevraagd.

groetjes Jeroen & Anne Mieke

30.07.11

Beste Cora,
 
We willen je bedanken voor de mooie ceremonie met warme woorden van afgelopen zaterdag! We hebben veel complimenten gekregen over 'de babs'. Iedereen was erg enthousiast! Wij hebben een fantastische dag gehad, jouw betrokkenheid heeft daar zeker toe bij gedragen!

Joost & Ruth 06.10.11

"Zojuist stapten Xavier en ik in de auto en waren we allebei een beetje stil. We hebben het gevoel dat met jou als buitengewoon ambtenaar alles op z'n plaats valt. We vertrouwen je en geven je graag alle vrijheid om het voor ons zo bijzonder mogelijk te maken! We kijken enorm uit naar 30 maart'.

Hartelijk dank en warme groet,

Xavier en Annemarie

08.02.12

Lieve Cora

Zo langzaam maar zeker komen we weer een beetje terug op aarde....hoewel we kort na onze bruiloft weer zijn gaan werken heeft het 'trouwen' ons veel meer gedaan dan we gedacht hadden. Na alles wat we samen hebben meegemaakt is het feit dat we nu echt getrouwd zijn, zo'n kersje op de taart!!!

En daar willen we jou ook voor bedanken. Onze trouwplechtigheid in Monnickendam was mede door jouw ontspannen manier van trouwen, de mooie woorden en je hele personality meer dan we hadden gehoopt.

We willen maar en ding zeggen: dank je!

 

lieve groeten,

Xavier en Annemarie

17/04/2012

Ha Cora,

 

Vorige week heb je ons huwelijk gesloten. Bij ons thuis.

Inmniddels zijn wij ..C & D al een week vrouw en vrouw, zelfs 'geringd' en dat na zoveel jaar samen wonen. Het voelt echt bijzonder.

Deze mail sturen we om je te bedanken voor de wijze waarop je onze ceremonie hebt  gedaan! Jouw stijl om de ceremonie te leiden sloot helemaal aan bij ons samenzijn in de voor ons intieme kring. Complimenten!

We hebben (nog) geen foto's, maar wel de video van de ceremonie, dus met geluid. Die hebben we al enkele malen terug gekeken. 

We zien dan dat je heel goed aansluit bij onze sfeer. Je maakte onze ceremonie echt persoonlijk! Dank daarvoor!!

Wellicht komen we elkaar nog tegen. Bij de boekhandel of anderszins.

Altijd welkom.

 

C & D

08.06.12

Lieve Cora, 

Vanaf het moment dat je ons belde om te zeggen dat je onze ambtenaar wilde zijn, wisten we dat het goed kwam. We hebben vervolgens genoten van het voorgesprek. We waren bang dat we, door zenuwen, niet veel zouden meekrijgen van de ceremonie, maar we hebben elk woord gehoord en we hebben genoten!

Je hebt onze dag zeer bijzonder gemaakt en daar we je heel erg dankbaar voor. Onvergetelijk!

Dank en hopenlijk tot ziens. 

Joost, Eline, Emma, Sarah en Tom Boschhuizen

18/05/12

Lieve Cora,

Wauw, wat een indruk heb jij bij ons achter gelaten. Wat een mooi verhaal, alles zat erin: liefde, humor, emoties... Prachtig!! En wat kregen we veel reacties op jou! 

We willen je dan ook ONTZETTEND bedanken voor de mooie dag en hopelijk zien we elkaar nog 's!

Liefs Mook & Steef 

"I would suggest that Cora is the ideal person to hire if you are looking to get married in the Netherlands. She's an absolute master at hosting wedding ceremonies. She makes sure everybody is relaxed. She is communicative and clear about the process. She makes people laugh with her wit and infectious smile'.

04.09.12 Benjamin Arthur, international (wedding) photographer

Dearest Cora,

Well, where do we start?!

Thank you for being our Dutch celebrant and marrying us in front of our friends and family. The ceremony meant so much to us both, and our families, and so many people came to us and said how special the service was. We couldn't be any happier with our day, and we thank you so much for the role you played leading up to the day. We wish you all the very best into the future!!!

Big love

Eelco, Cathy and Ethan xxx

Lieve topper Cora,

Het eerste contact, DE dag zelf en de reacties achteraf...waren allemaal unaniem: Die Cora was geweldig! Wij hebben geen betere ambtenaar kunnen benaderen... Super bedankt!! Mede dankzij jou, was onze dag een droomdag!!                                                                            Wie weet zien we elkaar nog eens in Amersfoort!

Lieve groet, Fem & Merijn 5.10.12

Lieve mooie vrouw,

Wat heb je het bijzonder en mooi gedaan!

We zijn nog steeds ontroerd, en zo heerlijk gelukkig.

Hoop dat je dat ook meegekregen hebt van de prachtige vrienden die we hebben.

 

Ome Jan, bijna 50 jaar getrouwd zei, als ik het nog een keer doe moet jij het doen.

En anders als ik dood ga. Een groter compliment kan je niet krijgen.

Eigenlijk iedereen die we hierover spraken was het daar over eens.

Die trouwambtenaar van jullie, dat is een bijzonder mens! Mooi hè.

 

Nu ben ik blij en gelukkig, kijk terug op een zó waardevolle dag.

Ben mijn nieuwe hoofdstuk begonnen....

Dikke kus Evelien & Tom

01.04.2013

 

Dag Cora,

Nog ontzettend bedankt voor de geweldige speech en ceremonie!

Iedereen vond dat je het super deed en wij ook. Het was echt top!

lieve groet Laura & Philip 12.05.2013

Lieve Cora,

Eindelijk hebben we foto's van Nicolien en je staat er puik op!
De hele middag en avond is gedocumenteerd en we genieten nog steeds na.
We hebben het heel fijn gevonden dat je onze Babs was en wij niet alleen, velen vonden jouw manier van spreken en de struktuur waarin je het goot heel natuurlijk en gemakkelijk overkomen!
Dank nogmaals voor je luisterend oor en je natuurlijke 'presence'!
We wensen je alle goeds, goede gezondheid en veel genoegen van je leuke werk!

Veel liefs uit Leusden,
Thom en Margriet

18.8.2013

Lieve Cora,

 

We willen je heel graag bedanken voor jouw bijdrage aan een onvergetelijk dag! We kijken er met heel veel plezier op terug… Je hebt alles prima verwoord en zelfs de mensen waarbij ik nog nooit een traan heb gezien aan het huilen gekregen. Alle daggasten waren ook enorm enthousiast over jou.

We zijn daarom ook enorm blij dat we ervoor hebben gekozen jou mee te vragen naar Amerongen. Het is echt een dag om met een hele grote glimlach op terug te kijken.

Nogmaals heel erg bedankt en we hopen je snel nog eens tegen te komen in het Amersfoortse.

 

Liefs Richard, Joyce & Jada

15.08.2013

 

Lieve Cora,

Wat een mooie dag hebben wij gehad! Wij kijken met een voldaan gevoel terug op onze bruiloft, hebben van elk moment genoten en 'stralen' nog steeds na.
Wij willen je bedanken voor de erg mooie en persoonlijke ceremonie! Je eerlijkheid, je manier van vertellen en je humor waren de perfecte ingrediënten. Het paste goed bij ons. We zijn dan ook heel erg blij dat je ons huwelijk hebt mogen sluiten. Ook bedankt voor de fijne voorgesprekken die we hebben gehad. Het was net of we elkaar al langer kenden :)

Groetjes!

Robbert & Tjalling

Hallo Cora,

 

Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor je prachtige en liefdevolle toespraak voor onze zoon en schoonzoon! Van de jongens had ik al gehoord dat de eerdere gesprekken met jou al zo fijn verliepen, dus hadden ze alle vertrouwen in een goede afloop.  En terecht! Het was een heel ontspannen ceremonie en iedereen heeft ervan genoten, niets dan complimenten voor jouw rol als trouw-ambtenaar!

Hartelijke groeten,                                                                                                                                                                   Anja Graner                                                                                                                                                                          26.08.2013

Beste Cora,

Cora wat het je het toch leuk gedaan! Wij vonden het erg leuk dat je onze trouwambtenaar was.

Wij hebben er veel goede reacties over gehad. Heel erg bedankt!

Het was een erg bijzondere en leuke dag voor ons. Met een kleine club en toch erg gezellig.

Ik wilde zeggen tot ziens, maar dat doen we niet. Wellicht zien we elkaar wel elders een keer ... :)

Met vriendelijke groet Winarti & Demir 12.02.14

Hallo Cora,

Je had 't al voorspeld: veel complimenten van gasten over jouw mooie invulling van onze trouwceremonie.                                    Precies zoals gehoopt! Dank je wel. Met groet, Niklas

Dag Cora,

Bedankt voor je mooie, ontroerende, grappige, niet te serieuze, wel heel goed passende woorden tijdens onze bruiloft! Hierdoor kreeg onze dag een prachtige start :) En dat heerlijke gevoel bleef tot 't einde. Lieve groet Ilse

07.09.2013

Hoi Cora,

 

We willen je graag bedanken voor je mooie woorden tijdens de ceremonie en de ontzettend gezellige voorgesprekken. Je hebt echt perfect onze gevoelens voor elkaar en voor onze getuigen verwoord. Voor ons ben je echt een top wijf!

Deze foto hadden we al op Facebook geplaatst, maar bij deze ook even per mail. Je zit daar zo leuk te stralen :).

We zijn gisteren benaderd door het AD voor een rubriek over pasgetrouwde stellen, bedankt dat je aan ons hebt gedacht. Echt heel leuk om aan mee te werken!

We hebben natuurlijk meer foto's van je, straks helemaal als Bas klaar is. Wil je deze graag hebben?

 

Liefs,

Cyriel & Saskia

13.09.13

Hoi Cora,

Wat hebben we genoten zaterdag! Het was een onvergetelijke dag en ceremonie was geweldig mooi! Dank voor jouw aandeel in één van de mooiste dagen van ons leven!

groeten Danny&Sanne 31.05.14

Mijn 600e huwelijk gesloten vandaag! 18.04.14

Ik was al in zo'n opperbeste feestelijke stemming vanwege dit feit dat ik bijna...... het bruidspaar liet wachten, maar gelukkig kwam alles juist op tijd weer helemaal goed.

Een prachthuwelijk met een enig stel op een geweldige locatie in de binnenstad van Amersfoort.

Wat kan je toch gelukkig worden van het geluk en de blijheid van anderen.

Dank voor ieder huwelijk wat ik mag sluiten. Op naar de volgende 600!

Hallo Cora,

We willen je bedanken voor de mooie ceremonie. Een onvergetelijke ervaring.

Je hebt het onwijs goed gedaan!

groetjes Cevin & Miranda 20.06.14

Hoi Cora,

We kijken terug op een mooie dag en nu ondertussen ook op onze huwelijksreis. Bijna elke dag kijken we weer een paar filmpjes en komt het gevoel weer dat het toch echt precies zo was, zoals wij wilden.

Groetjes Anthony & Lysette 27.06.14

Beste Cora,

Hartelijk bedankt voor de mooie ceremonie en het regelen van het één en ander voor en na de ceremonie. Wij zijn erg blij dat jij dit voor ons hebt mogen doen. Graag sturen we jou deze kaart als bedankje en herinnering aan deze bijzondere dag.

Daniel & Priscilla en Kenzi  19.07.14

Beste Cora,

Onze complimenten voor het mooie verhaal tijdens de huwelijksvoltrekking. Alles wat je vertelde hebben we goed gehoord en tot ons genomen al zaten we flink in de zenuwen/emoties.

Tot ziens en tot een volgende ontmoeting in de stad of op een ander huwelijk waar wij dan bij aanwezig mogen zijn. Je weet maar nooit.

Nogmaals dank.

Groeten Ron & Desiree  02.08.14

Lieve Cora, Iedereen vond jou geweldig, zo'n heerlijk ontspannen en informele dient! En wij vonden het ontzettend leuk dat we niet alleen maar 'ja' mochten zeggen!

Aangezien je voorkomt in de complimenten Top 3 (naast 'wat een mooie jurk'en 'wat lopen jullie te stralen' > 'wat een leuke ambtenaar!') heb je dubbel en dwars een Thank-you-kaartje verdient! De details maken het mooi.

Liefs Harald & Inkski 24.07.14

Lieve Cora,

Mede dankzij jou hebben wij gister een super dag gehad!!

Heel erg bedankt voor de ruimte die je genomen en gegeven hebt tijdens onze ceremonie, niet alleen voor ons maar ook voor de familie en vrienden!

Nogmaals enorm bedankt  X

Mart en Simon  22.08.14

Cora, hartstikke bedankt voor al jouw mooie woorden op onze mooie dag!! (met foto!!)

Astrid & Armand 06.06.14

Beste Cora,

Dank voor je leuke berichtje. We hebben gisteren een fantastische dag gehad - echt de dag van ons leven! Al onze familie en vrienden om ons heen, prachtig weer en helemaal verwend qua eten en entertainment. Vanochtend hebben we nog gebrunched met alle hotelgasten en konden derhalve heerlijk napraten.

We willen je graag bedanken voor de mooie manier waarmee je de lach en de traan hebt kunnen verbinden tijdens onze huwelijksinzegening, en dan nog wel in 3 talen. Het niet letterlijk vertalen heeft prima gewerkt.

We hebben allemaal genoten van de ceremonie in het stadhuis en de mooie woorden - de symboliek van de handen sprak ons zeer aan - dus hartelijk dank namens ons beiden. 

Veel groeten Qiyue & Joppe 13.09.14

Lieve Cora,

19 september 2014, een dag om nooit te vergeten! Trouwen op locatie bij de Monnikendam, prachtig weer, lieve familie en vrienden en een SUPER BABS!

We hadden er na onze gesprekjes vooraf, al alle vertrouwen in maar je hebt onze huwelijksceremonie tot een heel persoonlijke ceremonie gemaakt. Met alle ruimte voor kinderen en ouders die zo'n belangrijke rol in ons leven spelen. En natuurlijk jouw verhaal bij onze wishing stones; ook dat vergeten we niet meer. Fijn ook dat je jouw 'veel huweluck'op een steen hebt achtergelaten.

Nogmaals heel veel dank en we hopen je nog eens op een terrasje tegen te komen. Dan heffen we vast en zeker nog eens het glas!!

Lieve groeten, Jon& Anja  19.09.14

Lieve Cora, wat ben je toch een lieve schat!

Dank je voor het krantenartikel en voor de super bijzondere ceremonie! Iedereen vond het zo relaxed, humoristisch, ontroerend en persoonlijk. Ook namens mijn man (!), heel veel dank en liefs! xxx

S&M 04.12.14

Beste Cora,

We zijn inmiddels weer terug van een weekje uitwaaien op Texel na ons trouwen, en hebben nog dagenlang in een roes geleefd van een fantastische trouwdag. Alles liep eigenlijk zoals we hadden gehoopt, en had niet beter gekund - het weer zat mee, de taart was prachtig, alles paste precies in de molen, met de kunstenaars hebben we geweldige visjes gemaakt tijdens de middag, en het feest 's avonds was zo leuk dat mensen nauwlijks alcohol dronken :) maar 2 kratjes bier en 10 flessen wijn op ca.90 gasten....

We sturen je wat foto's en willen je heel heel hartelijk bedanken voor jouw bijdrage aan onze ceremonie. Mensen complimenteerden ons (en jou dus!) na afloop dat het mooi was, ze geraakt had en dat het zo goed bij ons paste hoe dit ging. Dank je wel daarvoor.

Hartelijke groet,

Martin&Colette    15.05.15

Cora,

Het is vandaag precies een maand geleden dadt jij ons hebt getrouwd.

Wij denken met warme herinneringen terug aan dit mooie moment en deze dag!

We willen je bedanken voor het mooie verhaal wat je over ons en de getuigen hebt verteld,

Het is prachtig om te zien dat je van alles wat wij hebben verteld tijdens de kennismaking zo'n mooi en warm verhaal kunt maken.

De reacties van onze gasten waren ook enorm positief.

Vele waren geëmotioneerd door de manier en hetgeen wat je vertelde.

Je bent een mooi en warm mens :)

 

Er zijn van deze dag mooie foto's gemaakt. We hebben er een paar toegevoegd.

Cora, nogmaals bedankt! Jij hebt ionze dag nog eens extra speciaal gemaakt.

Liefs, Jeroen&Marlina 07.07.15

 

Lieve Cora, je liet ons stralen, gaf ons kalmte en je hebt onze GROTE dag veel extra glans meegegeven. De reacties van onze gasten waren ook super enthousiast. Wij zijn superblij dat jij ons huwelijk verbonden hebt in een stijl & wijze die perfect bij ons past!

Heel veel dank daarvoor Cora, het was memorabel,

liefs Niek & Gülay 05.09.15

Lieve Cora,

Wij willen je heel hartelijk bedanken voor de mooie ceremonie, de lieve en persoonlijke tint die je eraan hebt weten te geven.

We hebben genoten en heel veel complimenten ontvangen.

Liefs Luc & Monique 03.09.15

Beste Cora,

Het is inmiddels een tijdje geleden dat we getrouwd zijn maar we willen je nog even bedanken voor het zijn van een geweldige BABS. We vonden het gesprek vooraf heel fijn en je hebt een grote bijdrage geleverd aan een voor ons onvergetelijke ceremonie. Dank je wel! Bijgevoegd sturen we een foto van de ceremonie waar jij opstaat Misschien heb je al genoeg actiefoto's van jezelf, maar toch.

Groetjes Petra & Ruben 09.10.15

Beste Cora,

Wij willen je heel erg bedanken dat je ons hebt willen trouwen afgelopen zaterdag.

Je had gelijk: we waren (uiteraard) best nerveus maar nadat het ja-woord er eenmaal uit was, konden we ook genieten van de ceremonie. De dag is helemaal verlopen zoals wij hadden gehoopt en bedacht, en jouw rol was daarbij onmisbaar.

We hebben al een paar foto's gezien, en die zien er goed uit. Later komt er ook nog een film, dus dan kunnen we het allemaal - wat meer ontspannen- nog eens beleven.

Nogmaals dank voor de vrolijke manier waarmee je dit officiële moment wat lichter hebt gemaakt.

Martijn & Barth 28.11.15 

Beste Cora,

Zo....we zijn weer terug van vakantie en het normale leven is weer begonnen. Wij genieten nog helemaal na van de dag en daarom willen we jou heel erg bedanken!

Het was mooier dan we gehoopt hadden en horen veel positieve geluiden van onze vrienden en familie. Iedereen kon zich ermee identificeren en vond het heel mooi verwoord. We hebben een fantastische dag gehad waar we met heel veel plezier aan terug denken.

We willen je nogmaals heel erg bedanken! Wijn zijn er erg vereerd dat we deze dag met jou hebben mogen meemaken.

Paulien & Johan de Vreede 08.04.16

 Cora, het was prachtig gisteren. Bedankt voor je mooie woorden, je hebt ons echt zo'n topdag bezorgd.

Je hebt ook een mooi plekje gekregen op ons schilderij.

Liefs Fieke en Bart 03.06.16

 

Lieve Cora,

Een hartelijke groet vanaf de Scilly eilanden. We willen je hier vandaan bedanken voor de ongelofelijk leuke ceremonie die je ons hebt bezorgd waar me met plezier aan terugdenken. En niet alleen wij hebben genoten van jouw verhaal. Ook vanuit onze familie en vrienden hebben we erg veel complimenten gehad op 'die ontzettend leuke ambtenaar'. Jouw persoonlijke verhaal en humor hebben ons huwelijk extra glans gegeven.

Lots of love

Jacob & Sabine 27.05.16

Lieve Cora

Bedankt voor alles!! We zijn nog altijd blij dat we je hebben ontmoet.

We vinden het geweldig dat we bij je langs mochten komen en dat je zo ruim de tijd hebt genomen om alles voor ons voor te bereiden? De ceremonie was geweldig, je hebt het perfect gedaan en je kreeg alom complimenten van onze vrienden en familie! Voor ons voelde het tevens alsof we werden getrouwd door familie!

Groeten Rutger & Laura

20.05.16

Hoi Cora,

Elke keer denken we, we moeten je nog even mailen om je nogmaals te bedanken. Bij deze heel erg bedankt dat je ons hebt getrouwd. Wat heb je het leuk gedaan en wat hebben we genoten!! We krijgen alleen maar complimenten over de ceremonie en over jou!

Je hebt het voor ons nog bijzonderder gemaakt! :) Bedankt!

Groeten, Evert-Jan en Lianne

20.05.16

Beste Cora,

Allereerst uiteraard nog heel erg bedankt voor je bijzondere bijdrage tijdens ons huwelijk. We hebben enorm van je woorden en teksten genoten. Je bracht het erg luchtig en humoristisch en dat sloeg heel erg aan bij ons en de aanwezigen. Geen stijf en formeel gebeuren maar juist speels en informeel met uiteraard wel even een serieus moment tijdens de plechtigheid.

Met vriendelijke groet,

Ivo&Femke 30.05.16

Beste Cora,

Bedankt voor de mooie plechtigheid. Als dank bieden we je graag een lekker wijntje aan. Smaakt goed bij couscous ;)

groetjes Reinoud & Suzanne

16.06.16

Hallo Cora,

We wilden je nog bedanken voor een prachtige ceremonie. We hebben niets meer mogen wensen. We hebben van elke minuut genoten.

Ook hebben we zoveel complimenten gekregen over de ontspannen, grappige & intieme sfeer. Zowel van de Nederlands als ook van de niet Nederlandse collega's. We hebben mensen die opnieuw zouden willen trouwen, maar dan wel met jou als trouwambtenaar.

Groeten Sharine & Merijn

08.07.16

Dank je wel Cora!

Je hebt het echt op een hele leuke manier gedaan! Super!

lieve groetjes Remko & Marije

08.07.16

Hoi Cora

Wat een gave dag is het vrijdag geworden! En wat hebben wij super mooie reacties op jouw rol in het geheel gehad. We hadden ons oprecht geen betere fijnere ambtenaar kunnen wensen dan jij. Dank!

Boudewijn&Charissa 17.03.2017

Lieve Corazon! Dank dat je ons hebt willen trouwen. En wát was het speciaal. Dank voor je support en dat je er de hele dag bij kon zijn. Echt Tof!! Veel liefs en tot gauw.

Lex&Dita 29.03.17

Beste Cora,

Dank, dank en nogmaals DANK!

Wat hebben wij gisteren genoten van de huwelijksvoltrekking! Wat deed je het ontzettend leuk. Jammer dat we elkaar daarna niet meer hebben getroffen. Vandaar dat we je via deze digitale manier willen bedanken.

Hartelijke groet,

Rosanno&Monique 28.04.17

Hoi Cora,

We willen  je nog ontzettend bedanken voor afgelopen vrijdag. We vinden het jammer dat we je niet persoonlijk hebben kunnen bedanken, we gingen op in de felicitaties daarna!

groet, Roderick&Linda 19.05.17

Wat is een Cora een fantastische trouwambtenaar! We hadden een zeer prettig kennismakingsgesprek met haar in Amersfoort en het voelde eigenlijk gelijk goed. Cora voelde goed aan wat voor een soort ceremonie wij voor ogen hadden en het resultaat was alles wat wij wilden.

Veel complimenten gekregen over haar optreden en invulling van de ceremonie. Cora is lekker nuchter maar met veel warmte en humor; officieel waar het officieel moet zijn, wat luchtiger waar het kan. Een absolute aanrader!

20.05.17 Bente & Erik

Lieve Cora, Heel erg bedankt voor jouw lieve woorden! We hebben een onvergetelijke dag gehad!

Heel veel liefs Jan Fokko & Thiska 16.06.17

Beste Cora, Ontzettend bedankt voor het voltrekken van ons huwlijk op 23 juni.

Je deed het echt fantastisch. We hadden ons geen leukere Babs kunnen wensen. De kiwi's waren ook fan!

Liefs, James&Janneke 23.06.17  P.S. Nog een mooie zomer gewenst!

Hoi Cora, wij zijn nog steeds aan het nagenieten van vrijdag. Nogmaals hartelijk dank voor je mooie toespraak, ontzettend veel goede reacties over gehad ;)

Liefs Mwenya & Martha 28.07.17

We waren zo blij met haar, zij is fantastisch Ambtenaar. Zij was so communicative met ons. Zij had interesse over ons verhaal en zij bracht ons mooie verhaal op ons trouwdag. Dankzij haar hebben wij mooie herinnering op ons trouwdag...

Ronald&Ana 28.06.17

Wat een ongelofelijk leuk mens is Cora! Ze stelt je op je gemak, stelt vragen die niet standaard zijn waardoor het verhaal heel persoonlijk wordt. Het contact voelde direct goed en we hadden meteen een klik. Cora heeft de ceremonie op haar humoristische wijze een persoonlijk tintje gegeven en we hebben heel veel complimenten gehad over hoe leuk en relaxt de ceremonie was. Ook doot het niet te lang wachten met het jawoord en het betrekken van de gasten werd het een heel relaxte sfeer en ongedwongen.

Cora is degene die je moet hebben voor je ceremonie!

12.08.17 Veronique & Menno

Goedemorgen Cora,

Even een appje als dank aan jou voor het mooie, plezierige leiden van de ceremonie. Iedereen was vol lof over de manier, toon en woorden. (Thumbs up en applaus) Fijne dag!

met vriendelijke groet,

17.08.17 Wanda & MArtin

Lieve schat,

Heel hartelijk dank voor je prachtige bijdrage aan onze speciale dag. Wij vergeten dit nóóit meer!!

Veel liefs!

26.08.17 Dick & Ineke

Hallo Cora, we zijn nu lekker bijgekomen en nog aan het nagenieten! We wilden je nogmaals bedanken voor een super ceremonie! Echt heel veel complimenten gehad over wat een geweldige babs we hadden :) Je verhaal was zo eerlijk en zo pasend bij ons, zei mijn tante nog.

Wie weet komen we elkaar nog eens tegen in Amersfoort.

liefs Joey & Roxane 01.09.17

Hoi Cora, nogmaals bedankt voor de mooie ceremonie afgelopen zaterdag!

We hebben een onvergetelijke dag gehad en non stop genoten. We hebben ook heel veel positieve reacties ontvangen over de manier waarop je het huwelijk sloot, heel mooi!

Liefs Fredericke&Reinier 02.09.17

Beste Cora, Bij deze wil ik je nogmaals, namens mij en Tom, heel harteijk danken voor de trouwceremonie afgelopen vrijdag in het Oude Stadhuis.

De aanwezige familie, vrienden, etc. hebben hun waardering uitgesproken over de mooie en persoonlijke woorden die je aan ons richtte.

Hartelijke groet, Eddy&Tom 24.11.17

Cora, nogmaals dank voor gisteren, mede door jou is onze dag onvergetelijk geworden. Wat een mooie toespraak, alle woorden zijn blijven hangen, we hebben de dag heel bewust beleefd en genoten!! Als de foto's klaar zijn en er is een mooie met jou erbij, dan krijg je die nog ;)

Hopen je nog eens te zien/spreken. DANKJEWEL :)

25.04.18 Mirjam&Jos

Lieve Cora, wij willen je bedanken dat je ons hebt getrouwd. Het was superleuk en kijken terug op een topdag.

Nogmaals Dank!

Inge & Emiel 20.05.18

Hoi Cora, nogmaals bedankt voor je mooie woorden, was voor ons bijzonder....

Ja, het was echt een geslaagde dag! We hebben enorm genoten!

18.08.18 Anke&Jeroen

Hoi Cora, bedankt voor je bijdrage aan deze bijzondere dag. We kijken er met veel liefde en plezider op terug.

Liefs Andrew & Sara 11.08.18

Hoi Cora, Wat heb je het leuk gedaan. Ik heb de hele dag niets anders gehoord dan 'wat hadden jullie een leuke goeie babs. Niet zo formeel en stijf, tenminste'. Super bedankt! We hebben een super leuke dag gehad.

groetjes Jolanda&Marcel 23.08.18

Afgelopen 18.08.18 was onze dag! Cora Vonk, je was top!! Je hebt er een mooie ceremonie van gemaakt, alles wat wij belangrijk vonden had je mooi verwoord en verwerkt in je verhaal.

De kennismaking was ook prettig verlopen. Je bent snel op je gemak bij haar. Ze neemt ook echt de tijd voor je.

Nogmaals bedankt voor de mooie ceremonie, we kijken er met een mooie herinnering op terug.

groeten Jeroen & Anke en de kinderen

Dear Cora,

Thank you for sharing your time and talent with us, and for helping make our wedding day even more special!

We (& everyone else) loved the ceremony- all thanks to you! Is was perfect for us & we're happy we decided to work with you! Thank you!

Anj & Mark 28.08.18

Hoi Cora, nogmaals bedankt voor je mooie woorden, de huwelijksvoltrekking en je gezellige aanwezigheid. Je hebt ons echt geraakt. Nu weer natte ogen als ik dit typ.

Bedankt hahaha

Steven & Nanda 04.04.19

Cora nogmaals bedankt!!!!!!!

Wij gaan donderdag naar Noord-Ierland, erg veel zin in. Zijn nu onze wittebroodswegeken aan het invullen met schilderen en behangen van de slaapkamer. Heel romantisch.

Wij kijken zeer zeker terug op een fantastische dag. Hebben allen echt genoten!!

Daphne & Aernoud 24.05.19

Hi Cora,

Nog even een kort berichtje voor we op honeymoon gaan.

Wat hebben we ongelofelijk genoten van een fantastische dag en feest!! Echt zo bijzonder om iedereen ultiem te zien genieten en samen met ons de liefde te vieren. We hebben heel lang gedanst, gedronken, gefeest en gelachen.

En wat zijn we blij dat jij dit huwelijk wilde sluiten. Het was perfect. Erg gezellig ook dat je de moeite hebt genomen om nog even te blijven borrelen. Heel veel mensen zijn naar ons toegekomen om te zeggen hoe geweldig ze jou vonden. En in het gastenboek zijn heel wat verwijzingen om in de nabije toekomst nog veel vaker het glas met zand verder te vullen :-). Briljante uitsmijter!! Die niet beter bij de dag, ons en de gasten kon passen.

Onze dank is groot! Een dag die we nooit zullen vergeten.

Heel veel liefs

L&B 14.06.19

Sumatrastraat 33 • 3818 RE Amersfoort • M 06 50 467 456 • T 033 475 16 20 • info@coravonk.nl

Logon

CORA VONK

memorabele momenten

vormgeving van verbinding, viering en verdriet

e-mail